Ik kan mijn rondleiding niet in de app vinden. Mijn rondleiding/tour is niet zichtbaar in de app.

Controleer eerst of de status voor de rondleiding/tour op zichtbaar staat ingesteld.
Controleer daarna of de status voor alle objecten in uw rondleiding/tour op zichtbaar staat ingesteld.
Als u de rondleiding wilt testen zonder deze eerst openbaar te maken, zorg dan dat het wachtwoord van uw app is geconfigureerd. U kunt altijd de QR-code of uw rondleiding scannen door uw izi.TRAVEL-app te gebruiken.

Feedback and Knowledge Base