Waarom zie ik geen rondleidingen in het Nederlands?

Beste reiziger, bedankt voor het stellen van uw vraag. Dit kan meerdere redenen hebben: 1. De Nederlandse taal is nog niet toegevoegd aan de app-instelling. Voeg Nederlands toe aan de applicatie-instellingen in de izi.TRAVEL-app: Menu -> Instellingen -> Taal toevoegen. Als u voornamelijk bent geïnteresseerd in Nederlandse rondleidingen, ga dan naar de app-instellingen en zet de Nederlandse taal bovenaan de lijst (Menu -> Instellingen -> Taal -> Bewerken). Ga hierna na Menu -> Ontdekken en vernieuw de lijst met rondleidingen door deze naar beneden te slepen. Behalve rondleidingen in het Engels, zult u ook een lijst zien van Nederlandse rondleidingen. Als de rondleiding beschikbaar is in het Nederlands, zal deze vanzelf verschijnen in de lijst. 2. De rondleiding bestaat niet in het Nederlands. izi.TRAVEL is een platform waar iedereen audiorondleidingen kan gebruiken en creëren. Wij creëren zelf geen rondleidingen en zijn afhankelijk van de verschillende auteurs die de rondleidingen maken. Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde rondleiding, dan kunt u een opmerking achterlaten waarbij u aan de auteur vraagt om deze ook in uw taal beschikbaar te stellen. Daarbij kunt u ook altijd een eigen rondleiding creëren van een favoriete reisbestemming. Registreer uzelf (het is gratis) op https://cms.izi.travel/registrations/new en begin met creëren!

Feedback and Knowledge Base